Pressemeddelelse
Forening: Nørre Nebel Fællesantenne
Publiceret af: Henning Borg
Dato: 15-11-2019 12:50:06
Kategori: Generelt
     

Pressemeddelelse fra Nørre Nebel Fælles Antenne d. 14/11-2019

 

Nye tider for fællesantennen

Der har allerede været skrevet en del i pressen, om den verserende konflikt mellem YouSee og Discovery. Status pt. er at de to parter, ikke har nået at lave en aftale, omkring de kanaler som Discovery tilbyder. Der kan mange steder læses om enkelthederne i forløbet mellem de to parter, men hvis vi forholder os til status lige nu er situationen, at fra nytår er Discoverys kanaler ikke længere en del af de normale TV-pakker, og ej heller tilbydes via bland selv pakkerne hos YouSee. Det er som sådan ikke nyt, at de forskellige TV-pakker (grundpakke, mellempakke eller fuldpakke) skifter indhold, det gør de typisk en gang om året, forskellen er dog til 2020, at en bestemt udbyders kanaler alle sammen forsvinder. Det betyder dog ikke at TV-pakkerne generelt mister kanaler, de erstattes blot af nogle andre. Der er helt sikkert nogen der vil savne de mistede kanaler, men der er også andre fællesantenne kunder der vil synes det er glimrende. Det som forsvinder er kanal 5, Kanal 6, Canal 9, Eurosport, Kanal 4, ID-Investigation, Discovery Channel, TLC, Animal Planet og Discovery Science. De nye vil så til gengæld være at TV2 Charlie nu findes allerede i grund-pakken. Mellem-pakken får tilført TV2 Fri, TV2 sport, 3 Sport, 3 Max og Viasat S. Fuld-pakken får tilført C More Stars, C More First, C More Hits, C More Serie, Viasat Action, Viasat Premiere, Viasat Family, Viasat Hits og Viasat S.

Så kort og godt, vores TV-pakker ændrer sig som de altid gør, noget forsvinder og erstattes af noget andet. På den korte bane vil der specielt for sports udsendelserne, kunne være nogle huller i dækningen af de forskellige sportsgrene og ligaer, men der vil stadig være masser af sport i de nye TV-pakker. Og da TV rettighederne jo løbende skifter fra kanal til kanal, kan billedet hurtigt ændre sig.

YouSee og Discovery forhandler så vidt vi ved stadig, men da de nye pakker og priser jo skal kunne meldes ud, har de ikke kunnet trække det længere, i forhold til det faste indhold i TV-pakkerne. Skulle de to parter nå til en eller anden form for enighed, må vi se hvordan det ændrer vores mulighed for at se disse kanaler, om det igen bliver som en fast bestanddel af pakkerne,eller det bliver en del af YouSees Bland selv univers, kan kun tiden give os svaret på. Men der vil stadig være masser af gode kanaler i TV-pakkerne, også masser af sport.

For dig som medlem af Nørre Nebel Fælles Antenne, så vil pakkerne fra nytår ændre sig, og det kan jo være at når der er gået lidt tid,at de nye kanaler er lige så gode som de gamle måske endda bedre, men det er og bliver en personlig holdning, og her er vi alle forskellige.

Du skal altså ikke gøre noget, hvis du ønsker at bevare den TV-pakke du har, fra nytår der vil blot være lidt ændringer i kanal udvalget.

På den lange bane må vi se hvad der sker, der er som sådan masser af muligheder, men vi har i Nørre Nebel Fælles Antenne en aftale med YouSee også til 2020, men om det er det rigtige fremadrettet tager vi stilling til når roen har lagt sig igen. Der er masser af muligheder, for både andre udbydere, og eller samarbejdspartnere, men her og nu er vi stadig overbeviste om at samarbejdet med YouSee er det bedste valg, set ud fra udbud og pris.

Administrativt ændres antenne foreningen også praksis omkring betalingen, så der fremover betales kvartalsvis.

Foreningen opkræver kvartalsvis fra 1. januar i stedet forhalvårlig for at tilgodese vore medlemmer, så de har mulighed for at skiftepakke kvartalsvis. Dette skal meddeles antenneforeningen mindst en måned før pakkeskiftet skal foretages, og et pakkeskift koster kr. 450 incl. moms.

Skulle du ønske yderligere information bliver der løbende lagt nyheds info op på foreningens hjemmeside:

www.nnfa.dk

Ellers kan der rettes henvendelse til bestyrelsen via foreningens mailadresse post@nnfa.dk, ellerpr. telefon.

På vegne af Nørre Nebel Fælles Antenne

Henning Borg

Formand

 
 

 

Kontakt

Vesterled 7
6830 Nørre Nebel
Tlf.: 30275330
Skriv til os Cookies