Ny aftale om bredbånd
Forening: Nørre Nebel Fællesantenne
Publiceret af: Bestyrelsen
Dato: 02-07-2013 11:13:38
Kategori: Generelt
     

2/7 2013 Ny aftale om bredbånd.

Vi har valgt at skifte bredbåndsleverandør til YouSee, der giver nye muligheder til alle medlemmer.

 

Der går lidt tid inden selve ændringen af bredbåndet finder sted, man allerede nu får de medlemmer, der i dag har et bredbåndsabonnement hos Nørre Nebel Fællesantenne en af fordelene - fri adgang til YouSee Web-tv i deres nuværende bredbåndsabonnement.  

 

Fra d. 2. juli åbnes der for YouSee Web-tv – en ny tjeneste – der giver dig mulighed for at se de fleste af dine tv-kanaler din pc, iPad, iPhone og udvalgte Androidtelefoner, når du bruger dit bredbånd derhjemme.

 

Desuden kan du også se udvalgte kanaler på din pc, iPad eller iPhone, når du er uden for hjemmet f.eks. i bussen eller i sommerhuset.

 

 

YouSee Web-tv bliver en del af dit bredbåndsabonnement uden det koster ekstra. Du kan læse mere om YouSee Web-tv, og hvordan du kommer i gang her

 

Baggrunden for lancering af YouSee Web-tv er, at YouSee overtager leverancen af bredbånd som tidligere har været leveret af Dansk Kabel TV.

 

Du modtager brev fra YouSee

Inden skiftet til Bredbånd fra YouSee vil alle medlemmer, som i dag har et abonnement på bredbånd, modtage breve direkte fra YouSee. I brevene får du information om dine nye abonnementsvilkår, pris og hastighed og ’Sådan gør du’ i forbindelse med selve skiftet.

 

Tidspunkt for skiftet fra Dansk Kabel TV til YouSee Bredbånd er endnu ikke fastlagt, da YouSee først skal udvide kapaciteten i kabelnettet. Vi håber inden længe at kunne udmelde en dato for skiftet


 

 

Kontakt

Vesterled 7
6830 Nørre Nebel
Tlf.: 30275330
Skriv til os Cookies